Köpvillkor

För att få handla från camillas-mix.se krävs att du fyllt 18 år eller har målsmans medgivande. Genom att skicka iväg en order bekräftar du köpet och godkänner våra Köpvillkor.

Fakta och prisuppgifter lämnas med reservation för skrivfel, leverantörers prishöjningar och lagerhållning, ev. oriktigt angivna tekniska specifikationer m.m. samt för slutförsäljning. Samtliga priser är angivna inkl moms.
Vid eventuella felaktigheter i t ex angivande av pris, leveranstid etc. förbehåller vi oss rätten att korrigera detta i efterhand.

Vid beställning samtycker du till att din e-postadress och ditt mobiltelefonnummer får lagras och användas av camillas-mix.se och dess samarbetspartners. Samtycket är giltigt till dess du själv säger upp det.s

1. Priser och betalning

I priserna ingår moms, alltså inklusive moms 25%

Betalning sker med Klarna via kortbetalning, faktura, delbetalning. Ingen fakturaavgift utgår, men eventuella påminnelseavgifter vid utebliven betalning gäller enligt Klarnas gällande villkor. Villkoren börjar gälla så snart transaktionen har registrerats.

KLARNA står för utskicken av påminnelser och även ärenden kring dessa.

2. Ångerrätt

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning. Detta förutsatt att produkten och produktförpackningen är i väsentligen oförändrat skick, d.v.s. oanvänd och ej förstörd eller skadad och i sådant skick att det går att sälja till ny kund utan prisavdrag. Du får inte använda varan men naturligtvis försiktigt undersöka den. Klockor får ej bäras och eventuell skyddsplast får ej avlägsnas.
camillas-mix.se tillämpar Distans- och hemförsäljningslagen.

Returer som inte uppfyller dessa kriterier kommer att returneras till kund mot returfrakt samt hanteringskostnad.

3. Leveranstid

Vi behandlar din order inom 1-2 arbetsdagar. Leveranstiden är normalt mellan 3-10 arbetsdagar efter behandlad order.

Vi skickar i nuläget endast till adresser i Sverige

Outlösta försändelser debiteras för närvarande med 300 kr.

4. Fraktkostnad

Alltid fri frakt från camillas-mix.se

5. Leveransförsening

Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post, om det är vi som är vållande till förseningen. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi gör allt för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, t ex då vår leverantör inte kan fullfölja sitt åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

6. Transportrisken

Om en försändelse skadas under transporten, ska anmälan göras till transportören, och kommer därefter ersättas därifrån eller från oss.

Om en försändelse förloras under transporten, ska anmälan göras till transportören eller till oss, och kommer därefter ersättas därifrån eller från oss.

7. Returer/Byte/Reklamation

Returer

Hos camillas-mix.se har du 14 dagars ångerrätt från den dagen du tog emot varan.
Produkten ska skickas väl emballerad och eventuell skyddsplast får ej avlägsnas. Tänk på att produkten måste returneras i samma skick som när du fick den samt returneras tillsammans med orginalförpackningen och eventuella andra tillbehör som medföljde.

Vill du returnera ett köp du gjort, maila följande uppgifter till info@camillas-mix.se

– E-postadress som köpet registrerades på
– Ordernummer
– Kundnamn
– Artikelnummer på de artiklar du vill returnera
– Orsak till retur

När vi mottagit din returförfrågan, mailar vi ut en returfraktsedel till dig inom 48 timmar.

Byte

Vi hanterar inga byten. Om du önskar byta en eller flera av dina mottagna varor mot någon annan, så sköts det som en vanlig Ångerrätt/Retur. Dvs, du skickar tillbaka det du inte vill ha, och vi skickar tillbaka pengar. De nya varorna som du önskar köpa beställer du som vanligt i vår shop.

8. Garanti

Camillas-mix.se säljer alla produkter med 1 års garanti mot fabrikationsfel enligt konsumentköplagen. Garantin gäller ej förbrukningsdetaljer.

Ditt garantibevis är din orderbekräftelse som du erhåller via e-post.